Apartmanok

Vörösmarty úti apartmanjaink

A Harmónia Apartmanház 4 nagy alapterületű, külön bejáratú lakrésszel rendelkezik, amelyek 4 helységből állnak. A lakások modern stílussal, tágas terekkel és magas színvonalú felszereltséggel teszik feledhetetlenné a nálunk töltött pihenést.

Harmónia Apartmanház Eger Állatbarát Szállás Kikapcsolódás Feltöltődés

Exkluzív apartmanok

Az exkluzív apartmanok 2 külön bejáratú (Bikavér apartman kivételével), hangszigetelt hálószobákkal, jól felszerelt konyha-étkezőkkel, modern fürdőszobákkal rendelkeznek, egyenként 6-8 személy kényelmes befogadására alkalmasak, de igény esetén pótágyazhatóak. A nagy alapterületnek köszönhetően kényelmes pihenést biztosítanak családoknak vagy baráti társaságoknak egyaránt. Apartmanonként kettő nagyképernyős LCD TV (Leányka apartmanban 1 db), korlátlan internet hozzáférés (wifi), music center/rádió áll vendégeink rendelkezésére.

Dél-Keleti tájolású apartmanok

A dél-keleti tájolású apartmanok ablakai a csendes pihenőudvarra vagy a belvárosra néznek, a dél-nyugati tájolású lakások abalakai pedig a külvárosra (emeleti) és a főútra (földszinti). Két földszinti apartmanunk, a BIKAVÉR és a LEÁNYKA, összenyithatóak így nagyobb társaságoknak ideális választás lehet ha egy szinten, együtt szeretnének kikapcsolódni. Az emeleti Rosé és Csillag valamint a földszinti Leányka apartmanunk klimatizált, a földszinti Bikavér apartmanunk pedig ventillátorral ellátott a nyári időszakban. Vendégeink külön kérhetnek vasalót és vasalódeszkát is ha erre szükségük lenne. Kisgyermekkel érkezők babaágyat, fürdetőkádat kérhetnek ingyenesen, ha szükségük van ezekre a kiegészítőkre.

Foglaljon most

Rosé
Apartman

CSILLAG
APARTMAN

BIKAVÉR
APARTMAN

LEÁNYKA APARTMAN

Vörösmarty úti
Apartmanjainkban
55€ / apartman / éj
ártól megszállhat.

Harmónia Apartmanház Eger

A konyhában indukciós főzőlapos tűzhely, a főzést szolgáló edényekkel, fagyasztófiókos hűtőszekrény, mikrohullámú és grillsütő, Szarvasi kávéfőző, kenyérpirító valamint a férőhelynek megfelelő mennyiségű étkészlet, evőeszköz és egyéb konyhai kiegészítők állnak a lakók rendelkezésére.

ROSÉ APARTMAN

60+ négyzetméteres emeleti, dél-nyugati tájolású, KLIMATIZÁLT lakás. 2 különálló hang és hőszigetelt hálószobájával 8 felnőtt vagy 7 felnőtt + 2 gyermek számára nyújt kényelmes szállást alapesetben.

Harmónia Apartmanház Eger

Az egyik hálószobában egy nagyméretű franciaágy valamint egy kihúzható teljes értékű kanapéágy található (4 személy számára), a másik hálószobában egy nagyméretű franciaágy valamint egy kanapéágy lett elhelyezve (3 személy számára), a nappali pedig egy kihúzható heverővel további 1-2 személy számára biztosíthatja a pihenést.

Harmónia Apartmanház Eger

A konyhában indukciós főzőlapos tűzhely, a főzéshez szükséges edényekkel, fagyasztófiókos hűtőszekrény, mikrohullámú és grillsütő, Szarvasi kávéfőző, kenyérpirító, valamint a férőhelynek megfelelő mennyiségű étkészlet, evőeszköz és további konyhai kiegészítő eszközök állnak vendégeink rendelkezésére.

CSILLAG APARTMAN

60- négyzetméteres tetőtéri, dél-keleti tájolású, KLIMATIZÁLT lakás. A ROSÉ apartmanhoz hasonló elrendezésű, 2 külön bejáratú hő és hangszigetelt hálószobával, 7 felnőtt részére kényelmes, de maximum 6 felnőtt és 2 gyermek elszállásolására alkalmas alapesetben.

Harmónia Apartmanház Eger

Az egyik hálószobában egy nagyméretű franciaágy és egy kanapéágy (3 személy részére), a másik hálószobában egy nagyméretű franciaágy és egy kanapéágy (3 személy részére), a nappaliban pedig egy kanapéágy található (1 személy részére). Igény szerint pótágyazhatató +1 személy részére, így 8 fő befogadására lesz alkalmas.

Harmónia Apartmanház Eger

A konyhában mikrohullámú sütő, fagyasztófiókos hűtőszekrény, indukciós főzőlapos tűzhely, Szarvasi kávéfőző, kenyérpirító valamint a férőhelynek megfelelő mennyiségű edények, étkészlet, evőeszközök és konyhai kiegészítők állnak kedves vendégeink rendelkezésére.

BIKAVÉR APARTMAN

60 négyzetméter alapterületű földszinti, dél-keleti tájolású KLÍMA NÉLKÜLI lakás kertre néző kilátással. 1 külön bejáratú hálószobával, egy étkező-nappalival, különálló kiskonyhával, 1 fürdőszobával és 2 wcvel.

Harmónia Apartmanház Eger

A hálószobában egy nagyméretű franciaágy (2 személy részére), a nappaliban pedig egy nagyméretű franciaágy és egy kinyitható, nagyméretű kanapéágy (4 személy részére) biztosítja az éjszakai feltöltődést a következő napra. Igény esetén pótágy(ak) elhelyezésének lehetőségét kínáljuk +2 személy részére. Az apartman összesen 6 vendég számára kényelmes, de maximum 8 fő befogadására alkalmas.

Harmónia Apartmanház Eger

Az ameriakai konyhában indukciós főzőlapos tűzhely, a főzést szolgáló edényekkel, fagyasztófiókos hűtőszekrény, mikrohullámú és grillsütő, Szarvasi kávéfőző, kenyérpirító valamint a férőhelynek megfelelő mennyiségű étkészlet, evőeszköz és egyéb konyhai kiegészítők állnak a lakók rendelkezésére.

LEÁNYKA APARTMAN

60+ négyzetméteres földszinti, dél-nyugati tájolású, KLÍMÁVAL ELLÁTOTT lakás utcára néző ablakokkal, 2 különálló hang és hőszigetelt hálószobával. (a fő út nappali, erős forgalmi zaja ebben az időszakban nyitott ablaknál zavaró lehet, illetve az éjszakai pihenést megzavarhatja azoknál akik a csendes éjszakához vannak szokva.)

Harmónia Apartmanház Eger

Hálószobánként egy nagyméretű franciaágy, valamint egy-egy nyitható kanapéágy (4-4 személy részére) biztosítja a pihenést. Egy további pótágy elhelyezésének lehetőségével az étkezőben +1 személy részére, így kényelmesen 7-8, pótággyal akár 9 felnőtt befogadására is alkalmas.

Harmónia Apartmanház Eger
Szezonon kívüli áraink

Mindössze 60€ / 1 Fő / Éj

(Egy teljes exkluzív apartman)

Vörösmarty M. úti apartmanjaink

3300 Eger
Vörösmarty út 18.

Kapcsolat

Tel.: +36 (20) 486 - 1716
(English, Magyar)

Belvárosi apartmanjaink

3300 Eger
Hatvani kapu tér 2.

Kapcsolat

Tel.: +36 (20) 556 - 6844
(English, Magyar)

Foglaljon Nálunk!

Harmónia Belvárosi Apartmanok

Harmónia Vörösmarty úti Apartmanok

Minden jog fenntartva © 2021. Harmónia Apartmanház

Rendkívüli COVID-19 Tájékoztató

Adatkezelési és Adatvédelmi Tájékoztató

Share This